Reiki Eindhoven

Een reiki behandeling met een gekwalificeerde reiki master zal u helpen om de beste resultaten te krijgen van uw reiki sessies. Als non-touch healing methode is reiki uitstekend omdat het geen instrumenten of delen van het menselijk lichaam gebruikt en dus geen potentieel voor enige vorm van schade oplevert.

Er zijn twee soorten reiki. Afstand en lange afstand. Reiki op afstand maakt gebruik van informatie, verbinding met de energiestroom binnen de patiƫnt en heeft daarom geen negatieve invloed op de ontvanger. Aan de andere kant is lange afstand reiki meer gericht op de ontvanger en kan intenser zijn in zijn energie. Lange afstand reiki kan schade veroorzaken aan het lichaam van de ontvanger als er niet onzorgvuldig mee wordt omgegaan.

Er bestaat geen twijfel over dat reiki een verbazingwekkende geneeswijze is die door iedereen kan worden toegepast. Hoewel reiki een uitstekende alternatieve geneeswijze is, is het niet de enige en niet de beste. Het is echter zeker een krachtige techniek en kan een ideaal genezingsmiddel voor je zijn.

Dus hoe kun je van reiki profiteren? De beste manier om van reiki te profiteren is tijdens de helende behandeling. Tijdens het proces is de healer in staat de helende energie over te brengen op de ontvanger. Dit proces wordt meestal gedaan met behulp van een preceptor en een afstemming.

De s preceptor is een persoon die is afgestemd op de universele energie en een verbinding heeft met het goddelijke. Wanneer het nodig is om genezende energie te kanaliseren, zal een preceptor aan je zijde staan om deze energie te ontvangen en vervolgens over te brengen naar de persoon die genezing nodig heeft. Een preceptor kan ook terugkomen en de geblokkeerde energie deblokkeren nadat de genezing is voltooid om ervoor te zorgen dat de energiestroom getrouw wordt overgebracht op de ontvanger.

Er zijn twee soorten reiki. Afstand en lange afstand. Terwijl de eerste de meer gebruikelijke en populaire is, is de tweede de meer geavanceerde en Krachtige.

Distante reiki gebruikt een techniek die “Luman History” heet. Het werd ontwikkeld door Dr. Usui Mikao en Dr. Mikao Usui. Het is een niet-prik techniek en gebruikt het wegspoelen van energie naar de ontvanger. Dit is een meer geavanceerde, maar effectieve, methode van genezing.

Reiki Masters zijn diegenen die de reiki inwijding hebben doorlopen en het vertrouwen van de reiki gemeenschap genieten om de inwijding aan anderen over te brengen. Reiki master zijn is niet iets wat je moet doen, maar het is een geweldige manier om de wereld te laten zien wat Reiki werkelijk inhoudt.

Een reiki Master is meer dan iemand die het afstemmingsproces heeft doorlopen. Een reiki Master is iemand die ernaar verlangt een kanaal te zijn voor genezing en liefde om door zijn handen naar anderen te stromen. Een Reiki Master is meer dan iemand die het proces van reiki inwijding heeft doorlopen, een meer voorkomend inwijdingsproces dat iemand in staat stelt helende energie via de handen te kanaliseren.

Hoewel een Reiki Master niet verplicht is om de techniek te onderwijzen, kunnen zij het anderen wel leren als zij daarvoor kiezen. Het is duidelijk dat ieder mens iets te zeggen heeft als het gaat om zijn eigen genezing en spirituele groei. Daarom is het aan de leraar om te bepalen welk pad iemand moet volgen. Hij of zij kan niet zomaar een cursus volgen die alleen maar gericht is op het delen van een stel leefregels.

Een Reiki Master is iemand die het proces van reiki inwijding heeft doorlopen, een gekwalificeerd healer is en zijn ervaring graag met Reiki studenten wil delen.

In vs 5 zien we duidelijk dat Reiki gebruikt moet worden om te genezen en om anderen te helpen. Het gebruik van de Reiki energie is toegestaan om stress op te heffen en los te laten en voor stressvermindering. Reiki is geweldig om niet alleen op jezelf te gebruiken maar ook op anderen.

In vs 11 staat in de richtlijnen voor genezers dat zij de kunst van het genezen moeten kennen om te assisteren en blij moeten zijn om reiki met anderen te delen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.