Personal coach Amsterdam

Sommige aspecten van personal coaching lijken misschien nogal wat voor u, waardoor u het gevoel krijgt dat u uw vaardigheden helemaal alleen zou kunnen ontwikkelen. Onbewust is dat precies wat u aan het doen bent. Personal coaching biedt het soort steun, begeleiding en verantwoordelijkheid dat u misschien voor uzelf hebt gezocht – op een ander moment.

“Een goede coach is iemand die het potentieel ziet dat je bij jezelf niet ziet en met je samenwerkt om het naar boven te halen”. Jackie Wise zegt hierover: “De beste coaching is individuele coaching, maar het is ook groeps-, familie- en groepscoaching”. Je persoonlijke coach kan iemand zijn met wie je persoonlijk, in groepsverband of via de telefoon samenwerkt. Een coach zou bijvoorbeeld uw raadgever kunnen zijn voor een werkstuk dat verband houdt met een onbevredigende situatie waarmee u te maken kunt krijgen, omdat hij ook kan helpen bij het overbrengen van uw gevoelens over het werk.

Wat is er bij The Role Coaching firm?

Het doel van The Role Coaching is om mensen te helpen hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en een bevredigender leven te creëren. Al vele jaren biedt het bedrijf ondersteuning door middel van coaching, zowel executive als team based groepscoaching, en aparte persoonlijke coaching programma’s. Nu hebben zij hun eigen coach-Promoting Friends and Targets (waarbij het werkelijke doel van een aparte coach wordt vergeten). Het programma is opgesplitst in twee fasen, de eerste als u de coaching zelf doet, de tweede als u een actieteam heeft dat door de rguard wordt gecoacht

“U helpen om uw persoonlijke effectiviteit te verhogen en echte, blijvende, dynamische verandering te bereiken”.

In het algemeen is een deel van het programma bedoeld om individuen te helpen beter persoonlijk management en communicatie te ontwikkelen, maar ook om een breed deel van de werkplek te helpen. Het programma wordt in verschillende vormen uitgevoerd, hetzij met een persoonlijke coach-facilitator die één op één met u werkt, hetzij met een executive coach en een team. Het doel is te werken met een objectieve, relatief onafhankelijke, opgeleide (aangemoedigde!) thermo-aconterneur.

Wat is EAM Coaching?

EAM Coaching is in wezen een bedrijf dat bedrijf coaching voor bedrijfsfaillissementen aanbiedt. Boaz Ben-I staging is de oprichter van EAM Coaching en crediteert het programma met het besparen van zijn bedrijf vele duizenden hard verdiende dollars op consultancy kosten. Het is een van de zeer weinige in het Verenigd Koninkrijk die een pakket op een werken met een bedrijf, IT-team, zakelijke relaties, financiën, conflictoplossing, marketing en verkoop, handel en nog veel meer zal aanbieden. Het is een bedrijf dat al vele jaren bestaat, ook in de beginjaren van het millennium, en zich heeft verspreid over meer dan 30 landen. Business en Executive coaching bestrijkt nu de Verenigde Staten, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Singapore, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika; om meer dan 40 andere landen te noemen waar coaching een belangrijk aspect van het bedrijfsleven is geworden. Wij hebben een beroepsopleidingsprogramma om executive coaches te ontwikkelen. Coaching speelt ook een belangrijke rol bij het management en de begeleiding van niet-uitvoerende team en management coach, , verkoop, compensatie, diverse absorptie programma’s en natuurlijk,

Lees meer:

Life coach Amsterdam

Business coach Amsterdam

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.