Depressie kliniek

Depressie, die meestal gepaard gaat met ernstige ziekte en levensbedreigende gebeurtenissen, treft 5 tot 10 procent van de bevolking. Het is bekend dat bijna 9 miljoen mensen er elk jaar door worden getroffen. Depressie kan tot zelfmoord leiden, kost 25 miljoen recepten voor medicijnen en kost de VS alleen al aan medicijnen op recept meer dan 90 miljard dollar per jaar.

Depressie is een ernstige aandoening. Het is vaak progressief en kent perioden van intensiteit. Mensen die eraan lijden zullen vaak het gevoel hebben dat je niet verder kunt zonder een snelle stemmingswisseling; meestal zijn deze stemmingswisselingen het gevolg van een recente gebeurtenis. Soms kunnen de schommelingen een hele tijd aanhouden. Depressie en neerslachtigheid kunnen uw dagelijks leven en uw relaties ondraaglijk maken; u kunt uw gevoel voor humor en uw gezond verstand verliezen. U hebt het gevoel dat u de drama’s van uw leven niet aankunt. U kunt zich afreageren op iedereen in uw omgeving en op kinderen of u zelfs op een of andere manier iets aandoen.

Er is behandeling beschikbaar voor iedereen die depressief is. Dat u depressief bent, betekent niet dat u hulpeloos bent of dat u faalt in persoonlijke en sociale relaties. In feite heb je net zoveel kans om hulp te krijgen als ieder ander. Het kan moeilijk zijn om naar een dokter te gaan, maar er zijn vaak zeer nuttige behandelingen beschikbaar die misschien weinig lijken. Wanhoop niet; uw leven kan worden gered door iets simpels als het lopen naar een kruidenierswinkel of het vinden van uw autosleutels. De beproevingen van het leven kunnen tot betere dagen leiden.

Medicatie kan vaak helpen bij depressie. De meest gebruikelijke antidepressiva die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zijn Prozac en Zoloft, maar er zijn er nog veel meer. Wanneer u deze medicijnen inneemt, zorg er dan voor dat u een kleine snack meeneemt die uw immuunsysteem kan helpen voeden. Dit zijn dezelfde medicijnen die de arts u voorschreef toen bij u de diagnose depressie werd gesteld. U kunt ook medicijnen voorgeschreven krijgen om de depressieve gedachten en symptomen te verminderen. Hoewel uw symptomen vervelend zijn, kunt u eigenlijk best een Hallmark-kaart zijn wanneer uw productiviteit en geest verbeteren totdat u zich beter voelt.

Het belangrijkste dat u moet onthouden wanneer u probeert met anderen om te gaan en de spanningen van een werkomgeving het hoofd te bieden, is dat u in staat moet zijn uw lichaam en geest in een veel stabielere positie te houden. U moet in staat zijn anderen de hand te reiken en u moet in staat zijn op uw normale emotionele niveau te denken. Dit is een goed moment om een beroep te doen op de diensten van een counselor. Zij kunnen met u praten over uw gevoelens en uw dagelijkse pijnen. Zij kunnen u ook helpen uitzoeken hoe u de controle over uw leven wilt krijgen. Hun rol is te luisteren en u te helpen bepalen welke actie u wilt ondernemen.

Depressieve en gedeprimeerde mensen zijn heel moeilijk te begrijpen. Ze lachen zelden, ze huilen zelden en de meesten zijn Shi-geëiste scènes, compleet met Middelen fictieve personages die spotten en sarcastische opmerkingen maken die je doen geloven dat alleen degenen die het meest eisen dat anderen zich anders gedragen, echt zijn. Het is uw taak om terug te vechten tegen dit soort persoonlijkheden door productiever te zijn in uw omgeving. Door de drukte te corrigeren en meer georganiseerd te zijn, zullen degenen onder u uw inspanningen als heilzaam zien en zult u zelf een beter gevoel over anderen krijgen.

Lees meer:

Chronische depressie

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.