Cranio-Sacraaltherapie houdt zich bezig met geurhantering.Geur wordt gedefinieerd als een geur die op een plaats wordt waargenomen. Geur is van primair belang in Persoonlijke relaties, namelijk in het vermogen om een chemie met een andere persoon tot stand te brengen. Sommige geuren worden omschreven als de geur van woede, rum, rook, knoflook en een stinkende vagina. Geur is ook belangrijk op andere gebieden van menselijke/professionele interactie, bij de keuze van kleding, kleuren, aanraking en smaak. Natuurlijk kan de geur worden veranderd door geurbestrijding of door welke methoden dan ook die beschikbaar zijn voor het veranderen van de geur.

Veel mensen met geurproblemen gaan ervan uit dat deze problemen het gevolg zijn van hun specifieke constitutie waardoor zij vatbaarder zijn voor bacteriën en stoffen van buitenaf. De voorkeur van mensen verandert vaak met de leeftijd, en niet iedereen heeft van nature lekker ruikende urine. Daarom is het waarschijnlijker dat stank die aan de leeftijd en aan inherente voedings- of hygiënegewoonten wordt toegeschreven, vals is. Valse stank kan echter worden versterkt door voedingsfactoren, en Heilpraktijken raden vaak aan, alvorens een probleem te corrigeren, dat de stank te wijten kan zijn aan een verkeerde voeding.

Creëren en in stand houden van een optimaal voedingsniveau voor een goede werking van het lichaam, vermindering van toxines van buitenaf en verhoging van de aërobe activiteit.

De definitie van alle voedsel door de juiste enzymactie.

De juiste pH van het uitscheidingsstelsel om de pH op 6,5 te houden.

De juiste rookgewoonte.

De juiste eliminatie van gifstoffen uit de voeding.

De correcte verplaatsing van luchtverontreinigende stoffen, d.w.z. kooldioxide uit het ademhalingsstelsel

Houding of persoonlijkheid die wordt gezien als fecal-vormend ( stortplaats, gas-vormend ) of stagnant ( aantrekken medium , moeilijk te lozen vorm )

overtuigingen of interne toestanden over wat normaal is, Geaccepteerde sociale rollen buiten onze eigen behoeften.

Geaccepteerde niveau(s) van lichamelijke activiteit.

geschiktheid om met de eisen van het dagelijkse leven om te gaan.

de maatregelen die zijn genomen om het probleem op te lossen.

Mensen met stankproblemen hebben vaak interne toestanden die stank nodig hebben. Om de interne toestand te overwinnen, moet de geur controleerbaar zijn. Wanneer dit is gebeurd, bestaat de behoefte aan prikkels niet meer. Beheersing van de prikkels die het lichaam doen zweten kan plaatsvinden. Tylenol werkt, maar lost het probleem niet op.

Tylenol onderdrukt de zweetreactie maar lost het probleem niet op.

Nu de stimulatie van de zweetklieren van het lichaam is verholpen, kunnen de transpiratiesnelheid en het transpiratievolume weer normaal worden. Vaak ontstaat er een nieuw probleem.

Ook de geur die door de zweetklieren van het lichaam wordt veroorzaakt, moet worden aangepakt. Aluminiumchloride gaat door het lichaam en de zweetklieren gebruiken aluminiumchloride om te concurreren met het zweet dat door het lichaam wordt veroorzaakt. Het zweet dat door de zweetklieren wordt geproduceerd, is bij de meeste mensen geurloos. De sterke geur is afkomstig van de bacteriën op de huid die zich in kleinere hoeveelheden water organiseren. Het zweet dat door het lichaam in epidemische toestand wordt geproduceerd, is fabelachtig. Veel mensen met halitose hebben de neiging het te lang ongemoeid te laten. Dit kan komen doordat de perarynse niet goed werkt, waardoor de uitbraak begint. De keel kan droog aanvoelen, en het doorslikken van voedsel of water kan pijnlijk zijn. Deze toestand wordt door diverse psychologen “Poitrine” genoemd.

 

lees meer…

Cursus babymassage

Zwangerschapmassage

 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.