Lifestyle coach

Wanneer de meeste mensen denken aan lifestyle coaching, denken ze aan iemand die iets wil verbeteren of een probleem wil oplossen. Maar denk je aan een coach als iemand die:

Instinctief een helling op

Als je naar het grote geheel kijkt, raak je gemakkelijk ontmoedigd en kom je op een punt waar je je hopeloos voelt en je afvraagt hoe je ooit zult veranderen. Om dit te vermijden is het belangrijk om je innerlijke wereld, of je gedachten, in de gaten te houden. Door zelfreflectie kun je bepalen of je gedachten echt zijn of slechts veronderstellingen.

Om patronen van negatieve gedachten te veranderen moet je experimenteren met wat kan worden beschouwd als echt onrealistische doelen. Dit kan het doel zijn om “af te vallen”. Hoe kun je je sociaal zo inspannen als er geen enkele manier is waarop je kunt afvallen? Als uw evenwicht tot gewichtsverlies ergens tussen 1 en 2.2 ligt probeer dan de vervolgvragen en begeleidende stellingen en kijk hoe eerlijk u uw persoonlijke tot gewichtsverlies doel kunt maken.

Zodra je je doel hebt bepaald is het tijd om je actieplan uit te werken. Alles wat je in het heden doet dat direct verband houdt met de handeling van het afvallen is je motivatie voor verandering in de richting van je doel. Als regel geldt dat uw doel meetbaar en specifiek moet zijn. In plaats van minder te moeten eten of minder te bewegen, kunt u gezonde regimes van uitgebalanceerde maaltijden met voedingsstoffen en leuke lichaamsbeweging gebruiken.

Maak jezelf klaar voor succes.

Neem kleine en consequente stappen om daar te komen. Zorg ervoor dat je evenwicht bewaart en dat je liefde voor wat je doet in balans is. Het zou gemeen zijn om jezelf in een staat van pure gelukzaligheid te brengen om gezond te worden, af te vallen en er fantastisch uit te zien. Dit klinkt misschien aanstellerig, maar het herinnert je er ook aan dat het bewaren van evenwicht een sterke prioriteit in je leven moet zijn. Als het je doel is om af te vallen, kun je geen perfecte gezondheid wensen, maar je kunt wel gepassioneerd raken over de gezondheid van je lichaam. Dit wordt een geweldige motivator voor u om uw hersenen en lichaam te voeden met de juiste voedingsmiddelen om ziekte te bestrijden. Je moet je echter wel realiseren dat ongezonde slanke lichamen niet sexy zijn en een onaanvaardbare schoonheid hebben.

Richt je meer op gezonde en voedzame voeding. Het is niet omdat je in je geest in de gestalt van de gezondheids/gewichtsverliesgoeroes bent getrapt, dat je je lichaam zult veranderen. Het is een teken aan je onderbewustzijn dat je er al bent en dit zal je helpen om uiteindelijk te beslissen of dit afslankplan de moeite waard voor je is.

Lees meer:

Voedingsadvies 

Workshop voeding

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.