Fysiotherapie Tiel

Wat weet je over fysiotherapie?

A. Fysiotherapie is de toepassing van chiropractische principes voor de revalidatie van een blessure of het herstel van de functie van het musculoskeletale systeem. Welke chiropractische principes? Het herstellen van de natuurlijke functie van de spieren, ligamenten, gewrichten en hun zenuwstelsels door het lichaam te buigen of te buigen om de normale of bijna normale functie te herstellen. B. Zijn er verschillende soorten fysiotherapie?

C. Wat zijn de verschillende onderdelen van fysiotherapie?

A. Fysiotherapie is de behandeling van het bewegingsapparaat, dat de spieren, het bindweefsel en de wervelkolom omvat. begint met de spieren en de weke delen, ook wel het weke delen systeem genoemd. Het omvat de gewrichten, hun ligamenten, kraakbeen, pezen en syndromen met inbegrip van de zenuwen. Het omvat ook de weefsels die bij het bewegingsapparaat zelf horen, zoals het hart, de longen, de maag, de milt, de nieren en het urinestelsel. Omvat tenslotte de weefsels van het bewegingsapparaat en integreert deze componenten tot de totale functionele belasting.

B. De fysiologie is de studie van de overgebrachte zenuwimpulsen van het lichaam. Welke zenuwen? Bloedvoorziening, zenuwen en hun verdeelde weefsels.

C. Aandoeningen van het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat worden vaak door fysiotherapeuten behandeld. Wat behandelen zij?

A. Trauma dat de geleidingsbeweeglijkheid van een zenuw of een groep zenuwen heeft veranderd, met weefselbeschadiging of functieverlies tot gevolg.

B. De diagnose en behandeling van de aandoeningen en ziekten die de onderliggende oorzaak van de zenuwbeschadiging zijn.

C. Het voorkomen van de zenuwbeschadiging en hetzij het verminderen van het functieverlies, hetzij het verbeteren van de toestand van de pati├źnt. Wat zijn de onderliggende oorzaken?

A. Diabetes- Syringomyelia, is wanneer een zenuwwortel in het bovenste ruggenmerggebied ontstoken raakt en de zenuwen beknelt.

B. Neuritis- betreft irritatie of infectie van de zenuwwortel.

C. Congenitale neuromastoïde aandoeningen- Deze aandoeningen omvatten een onregelmatig of hypersalien tractus, residu van ruggenmergtrauma en problemen in het ruggenmerg.

Wat is fysiotherapie?

A. Fysiotherapie is het gebruik van vaardige handen om weefsels te rekken, te verlengen en te ordenen. Dit omvat zachte stretching, mobilisatie en adductie in combinatie met activiteiten van het dagelijks leven.

Wat zijn andere vormen van fysiotherapie?

A. Fysiotherapie omvat activiteiten van het dagelijks leven, zoals lopen, rennen en springen.

B. De andere vormen van fysiotherapie omvatten activiteiten voor het aanleren van vaardigheden, zoals het maken van een jurk of het gebruik van een rolstoel.

Wat kan men verwachten van een kinesitherapie?

A. De therapeut zal een individueel plan voor u ontwikkelen op basis van de feedback van de evaluatie en beoordeling. Dit plan zal gebaseerd zijn op de beoordeling om een plan voor u op te stellen.

De fysiotherapeut zal nauw met u samenwerken om uw aandoening en eventuele beperkingen te begrijpen. Hij zal deze informatie ook gebruiken om u te helpen een persoonlijk programma voor uw succes te ontwikkelen. De fysiotherapeut kan een aanbeveling doen over uw programma, als u zijn aanbevelingen niet opvolgt.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.