Medium Zoetermeer

Sommigen geloven dat een medium slechts een genezer is en dat een medium slechts de prater is tussen u en de geestenwereld. Anderen geloven dat een medium een medium is, zij kunnen alleen met geesten communiceren, omdat een medium ‘geesten aanraken’ is, waar een paragnost ‘geesten zien’ is.

Een medium is niet noodzakelijk iemand die een geavanceerde kennis heeft van de geestenwereld, het zijn eerder mensen die een aangeboren vermogen hebben om met de doden te praten. Omdat een medium met geesten kan communiceren, kan hij genezen. Als genezer komen alle wezens uit de geestenwereld, ook baby’s. Helderzienden bezitten ook het vermogen om te genezen.

Helderzienden hebben middelen die zij kunnen gebruiken om met geesten te communiceren. Ze hebben alles wat een geest heeft en kan doen. Zij kunnen je vertellen wat totemdieren zijn, wat de totem van een dier is, welk dier het meest aangenaam is voor de geest. Een medium zal je ook helpen als je een beroep op hem of haar doet via de telefoon.

Helderzienden, mediums en genezers zijn op alle gebieden en in alle lagen van de bevolking aanwezig, ook bij mensen die niet tot de geestenwereld behoren. Doe een beroep op een medium wanneer u helderheid, rust of informatie wenst die voor u belangrijk is om te ontvangen. Heb niet het gevoel dat u niet met de doden kunt praten. Veel mensen zien dit als de geestenwereld, maar het is een wereld die zeer geïnteresseerd is in communicatie met ieder van ons en die eigenlijk veel leuker is om getuige van te zijn. Heb je liever een zeurderige stem in je hoofd die je vertelt wat er ergens mis mee is of heb je liever dat je er gewoon op vertrouwt dat je het volgende moment de juiste keuze zult maken over welk dilemma je nu moet aanpakken?

Helderziende mediums kunnen een verscheidenheid aan middelen gebruiken om met hun spirituele tegenhangers te communiceren. Dit zal sterk afhangen van de geest die je channelt, en ook welke instrumenten voor jou goed aanvoelen. Je kunt in stilte tegen jezelf praten, in trance staan, een lied zingen of handgebaren gebruiken. De keuze is aan jou en aan jou alleen. Mediums zullen je vaak zalven om je verbinding te versterken en je proces te verbeteren.

De sferen van de geestenwereld zijn groot en uitgestrekt, er is geen grens aan het scala van manieren waarop geesten contact met ons kunnen opnemen. Dagelijkse meditatie kan een helderziend medium helpen om contact te maken met de Geest, en op de Poolster staan kan ook helpen bij kosmische kennis. Je hoeft geen medium te zijn om dit te doen, in feite kan gewoon gecentreerd, rustig en gelukkig zijn je helpen je weg te vinden. Als je eenmaal begint te communiceren met spirit, zul je je realiseren dat het leven zoveel meer is dan alleen maar tegen jezelf praten. Er zijn te veel Wow’s om op te noemen, ik weet zeker dat de meesten van ons genoeg van die momenten hebben gehad en dat we klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.

Meditatie en het zuiveren van geesten communicatie is een zeer persoonlijk proces, het wordt gedaan wat voor jou comfortabel voelt en meditatie kan door iedereen worden gedaan. De voordelen van het zuiveren van geesten communicatie zijn geweldig; met dat gezegd is het belangrijk om eerst met je helderziende medium of goede vriend te praten voordat je de poorten van een spirituele poort wijd open zet. Huilen is ook niet nodig, in feite kan een ervaring van vrede helend voor je zijn. Vaak gaat geestenverkeer over het onder ogen zien van pijn in het comfort van je huis en lichaam in de veiligheid van je eigen persoonlijke ruimte. Reizen buiten deze comfortzone is mogelijk, maar laat anderen je avontuur met spirit niet beperken.

Lees meer:

Energetische coach

Spirituele coach

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.