Spirituele begeleiding

 

 

 

 

 

Geestelijk begeleider De spirituele begeleider helpt de stervende te erkennen en te ervaren dat hij of zij nu meer heel is, en stelt de persoon in staat het verschil te zien tussen geest en ego. Hierdoor kan een persoon bevrijd worden van de mythes dat het lichaam superieur is aan het zelf, of dat God een entiteit buiten het zelf is.

Geestelijk begeleiders helpen de persoon ook om beslissingen te nemen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor keuzes die gedragingen en conclusies voortbrachten die uiteindelijk niet productief of goed voor de persoon zijn. Bijvoorbeeld, een persoon met een laag gevoel van eigenwaarde en pijnlijke herinneringen kan aangemoedigd worden om het effect van zijn gedrag op anderen te zien, zich te realiseren dat hij het zelf is die zijn eigen inhoud eervol heeft gemaakt, of wie hij is dat waardig is om in kracht te staan.

Het is de verantwoordelijkheid van ieder mens om datgene te vinden wat hem of haar ware betekenis geeft – zijn of haar passie. Omdat de ware betekenis van mensen altijd spiritueel is, kan die niet worden gevonden in een materieel voorwerp. Het is verbonden met een groter, onzichtbaar deel van het universum, een deel dat geschapen is voor zijn doel. Elk deel be├»nvloedt voortdurend het andere, maar geen enkel deel kan verantwoordelijk zijn voor het geheel.

De spiritueel begeleider brengt universele objecten, mensen en hun leringen in het leven van de persoon om te helpen het begrip en de waardering van zichzelf te vergroten. Vele psychische technieken worden gebruikt om dit grotere, onzichtbare deel van het universum te ontdekken. Deze methoden zijn meestal manueel of mentaal en zijn alleen succesvol als de persoon bereid is om zijn of haar waarneming te multidimensionaliseren.

Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Sommige mensen krijgen toegang tot hun remote viewing of helderziendheid en beginnen delen van het universum te beschrijven die ze nog nooit eerder hebben gezien. Dit helpt hen om zich zekerder te voelen in de wereld, en helpt hen om meer ontdekkingen over zichzelf te doen. Andere mensen merken dat zij afgestemd zijn op een paranormaal veld dat hen informatie verschaft over universele waarheden. Deze mensen kunnen schrijvers, therapeuten, counselors, boeren, wetenschappers worden, of iets anders dat nodig is om anderen te helpen een groter, ongezien deel van het universum te ontdekken.

Mensen die zich via het internet afstemmen op een geestelijk begeleider ondergaan een soortgelijke transformatie. Zij kunnen toegang krijgen tot mensen die werken in diepe aardplaatsen, en de diepte van hun werk wordt vermenigvuldigd door de wolk van informatie die deze mensen met hen kunnen delen. Evenzo kunnen mensen die spirituele groeimethoden gebruiken en leraren die zich verbinden met een universele bron, hun ervaringen delen en bevorderen wat zij hebben geleerd. Hierdoor kan het universum, via deze verslagen, ons huidig begrip van universele waarheden kennen.

Wat waar is, verschilt natuurlijk per individu, omdat elke persoon een andere reeks overtuigingen, bedoelingen en doeleinden heeft. Het is waar dat een spiritueel begeleider iemand kan begeleiden in de richting van materialisatie, zolang die persoon oprecht spiritueel gecentreerd wil zijn en zich volledig bewust is van zijn of haar hogere bewustzijn. Tenslotte is een spiritueel begeleider slechts een leraar, en leraren hebben hun eigen agenda.

Sommigen zien de voorhoede van de geestelijke begeleiding als een bende ridders, een glorieuze bende dienaren die allen om hen heen helpen in hun zoektocht naar een hogere werkelijkheid. De waarheid is echter anders. De voorhoede van de geestelijke begeleiding is een groep van individuen wier enige doel is hun eigen kostbare inzichten met elkaar te delen. Hun kennis komt van elkaar en niet van een geschreven boek.

lees meer:

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.