Cervicogene duizeligheidIn de late jaren 1800 werd een toevallig verband ontdekt tussen sarcoïdose en Balantse stigma’s bij personen die leden aan posturale vertigo. Dit bracht onderzoekers ertoe te geloven dat sarcoïdose een oorzaak was van Cervicogene duizeligheid. De term “balant vitiasis” vloeide voort uit het feit dat de sarcoïdose de gewrichten aantastte die de cellen omgeven die de lens van het oog (otrochleair) vormen. Dit leidde tot de term “cotrus vitosis” – wat betekent dat de lens van het oog (otrochleair) geïnfecteerd raakt.

Balantvitose treft tussen 10-30% van de personen die Posturale Vertigo ontwikkelen. Deze vorm van duizeligheid wordt veroorzaakt door een abnormale functie van de nierslagader, het grootste en belangrijkste bloedvat in het lichaam. De slagader die de nier bedient, stuurt bloed door het hele lichaam naar de nier en zorgt er zo voor dat de nier de juiste bloedstroom heeft om zijn functie te kunnen blijven vervullen. Wanneer Postural Vertigo optreedt, is er een snelle expansie van vocht in de Postural Vertigo. Dit kan worden verklaard als hoge druk veroorzaakt door samentrekkende spiergroepen die onder spanning staan. Deze aandoening kan aan verschillende factoren worden toegeschreven:

* een verandering in de fortuin (een vergoeding eenvoudig als gevolg van uw staan of zitten positie)* een virale infectie binnen de botten van het gezicht.* een maag bug die de maag.* het consumeren van een grotere hoeveelheid alcohol.* voorschriften met inbegrip van het dragen van het besturen van een auto in een aanzienlijk kleinere afstand dan normaal wordt aanbevolen.* een ziekte zoals HIV / AIDS.* een allergie.

Hoewel posturale duizeligheid geen gemakkelijk te genezen aandoening is, zijn er verschillende beheerstechnieken om het optreden ervan te verlichten. Deze technieken omvatten:

* vermijden van stress* medicatie om ongemak te verminderen* aanpassing van dieet* de chiropractische facelift optie

Er kunnen verschillende opties worden onderzocht om deze aandoening te behandelen. Deze omvatten de thuiszorgoptie, de chiropractische zorgoptie, en de medische therapieoptie. Thuiszorg kan veranderingen in uw dieet en evaluatie van uw levensstijl omvatten. De optie chiropractische zorg omvat aanpassingen en andere therapieën zoals aangegeven door een chiropractor. Medische therapie kan een bezoek aan de praktijk of een volledige poliklinische procedure omvatten. Het behandelplan voor medische therapie kan een therapieplan, een chiropractisch plan en een medisch-therapeutische procedure omvatten.

Postural Vertigo is een medische aandoening die serieus moet worden genomen, maar als u het eenmaal hebt, is er hulp beschikbaar die kan leiden tot een volledig herstel.

lees meer:

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.