portrait of coach crouching on soccer field - coach stockfoto's en -beelden

Heeft u enig idee hoeveel chocoladerepen en ijsrepen uw kinderen elke dag eten? Weet jij welke voedingsmiddelen goed voor ze zijn en welke niet?

Kinderen hebben, net als volwassenen, behoefte aan gezonde voeding. Kinderen hebben geweldige voedingsstoffen – denk aan de bonen, whoopee brownies, wortelen en wit brood – dat komt omdat ze gemaakt zijn met gezonde, hele voedingsmiddelen.

Maar voor kinderen is het heel gemakkelijk om goed te eten. Laten we eens kijken naar de nummer twee voedselgroepen – zuivel en groenten – en hoe u ze voor uw kinderen kunt gebruiken.

Groenten zijn perfect voor kinderen. Ze zijn gemakkelijk te bereiden, goedkoop en het beste van alles – ze smaken heerlijk en kunnen worden omgezet in smakelijke smoothies die je vers voor jezelf kunt maken.

Maar u moet ervoor zorgen dat uw kinderen het juiste voedsel eten. Wat nog belangrijker is, uw kinderen hebben voedsel nodig dat goed voor hen is en dat gezond is.

U kunt uw kinderen leren hoe ze deze smakelijke smoothies kunnen bereiden. Je kunt ook bevroren ijslolly's maken die ook gezond en leuk zijn.

Deze dagen, als onderdeel van de "Nationale Zuiveldag", bent u uitgenodigd om samen met de zuivelpioniers alle zuivelproducten te vieren. Op Facebook ga ik je aanmoedigen om met mij mee te werken aan het melken van je sociale netwerk. Ik zou u ook willen aanmoedigen om een ​​donatie te doen aan de zuivelindustrie. Alles wat je nodig hebt is een computer en internettoegang.women. Ik wil ook vermelden dat u een gratis, downloadbaar informatieboekje kunt downloaden over het maken van gezonde, voedzame en lekkere zuivelvrije recepten en snacks.

Maar laten we de zaken naar een heel ander niveau tillen. Waarom zou je niet eens een poging wagen om je eigen natuurlijke yoghurtparfiche te ontwerpen? Ja, je leest het goed. We hebben yoghurtminnende moeders aan onze kant. We willen dat het goed smaakt, je kunt verse bevroren yoghurt gebruiken om lekkere smoothies te maken, je kunt bevroren groenten toevoegen aan je bevroren yoghurt om lasagne te maken (gehaktbrood is geweldig met spinazie, wortelen en champignons), je kunt bevroren Pro's en champignons toevoegen aan je blender om een ​​"chesage pan de foilage" (kip en gehaktbrood in een saus) te maken, of je kunt wat pro-supplementen met je mix strooien om verrijkte eiwitten te maken (zoals whey). Lasagne is gemakkelijk te maken, je combineert eenvoudig vlees/kip/groenten met een standaard saus, voegt kaas toe en verwarmt tot het klaar is om te serveren. Een paar van onze favoriete lasaga's areicle bouillon met boerenkool en kochi (tonijn, sla en spinazie),

Er is ook een heerlijk, gemakkelijk te maken pizzadeegrecept dat voor zich spreekt.

Alles wat je nodig hebt is ½ kopje volkoren meel, ½ kopje water, 1 groot ei en een eetlepel zeezout. Serieus, ik draai hier niet om de pot heen, dit spul smaakt goed. Het zeezout maakt het deeg echt plakkerig (het maakt de bovenkant eigenlijk plakkerig). Dit deeg kan dan in achten worden gesneden en plat worden gemaakt met een koekje (actieve lezer hier, gebruik mijn hoofdletters als dat nodig is) of je vingers.

Deze smaakpapillen kunnen de sleutel zijn om je de dag door te helpen (als je toevallig een vrouw bent) of 's avonds als je problemen hebt met het rechtvaardigen van hunkeren. wees lief voor jezelf, je doet dit niet alleen. Neem ook contact op met uw arts als u denkt dat u uw onbedwingbare trek niet onder controle kunt krijgen.

I also recommend exposing your cravings to a little light therapy. As I mentioned in the articleBody Odors, anxiety makes your craving for food obvious. By exposing your cravings to a little light therapy such as Yoga,pranayama (breathing exercises), and energy medicine, you can be helping yourself instead of reaching for food.

You can also change what you have been doing. If you work-out and health trainers have told you that you should eat more fruits and vegetables, put this in to your plan.

If you have been craving carbs, change what you have been doing. If you work-out and health trainers have told you that you should eat more fruits and vegetables, put this in to your plan. Every one of these changes you make will help you be healthy.

We raden aan dat als u gezond wilt zijn, u eerst begint met het schrappen van uw levensstijl. Verwijder de suikers, osses en bewerkte voedingsmiddelen. Als je moet drinken, raad ik je één glas wijn per dag aan. Elke plaats van alcohol is niet bevorderlijk voor een gezond leven. Leer van je lichaam te houden. Begin met het lezen van de etiketten en ken je grenzen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.