Revalidatie Zeeland

 

 

 

Hoewel er geen specifieke studies zijn verricht om de doeltreffendheid van geriatrische revalidatie vast te stellen, kunnen de volgende aandoeningen aanwezig zijn:

– verlamming door verlamming

– verlies van mobiliteit

– verlies van gevoel

– beperkt vermogen om te slikken of te ademen

– dementie

-Mini Stroke

– een beroerte met de bovenstaande kenmerken kan verwarring veroorzaken die kan leiden tot blijvende schade aan de hersenen en ntociliteit.

In principe richt deze revalidatie zich op het terugwinnen van vaardigheden die verloren zijn gegaan als gevolg van medische of leeftijdsgebonden aandoeningen die uw vermogen om te lopen hebben aangetast. In sommige situaties konden patiënten voor hun letsel al goed lopen en dingen doen die ze voor het letsel nog niet konden. Er wordt benadrukt dat het belangrijk is om zo snel mogelijk weer de wereld in te gaan. Dit geldt vooral als de patiënt zwak is en niet zelfstandig kan lopen. Andere patiënten kunnen een verhoogd risico op vallen lopen. Als u weet hoe u het risico op vallen en op beschadiging van rug, nek en heupen zo klein mogelijk kunt maken, komt u een heel eind in de richting van het weer kunnen uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Behandeling van het Transient Stability Effect.

Bij een dwarse verlamming verschuift of verschuift de dragende structuur in het bovenlichaam naar beneden of naar opzij. Hierdoor moeten de spieren harder werken en verandert het omliggende zachte weefsel. Het doel is om de beweging terug te krijgen en het ongemak te verminderen. Deze revalidatie is anders dan de flexietherapie die we doen wanneer een patiënt een flexieverstuiking heeft. We gebruiken een reksysteem dat we de FlexBar noemen.

FlexBar

De FlexBar is een apparaat dat de patiënt een volledig bewegingsbereik geeft dat voorheen verloren ging met bewegen. Zodra de patiënt weer een volledig bewegingsbereik heeft, worden oefeningen uitgevoerd om de rug-, heup- en dijspieren te versterken. De FlexBar wordt gebruikt als aanvulling op de behandeling en niet als een op zichzelf staande behandeling.

Drijvende kracht

De drijvende kracht die in FlexBar wordt gebruikt, is eigenlijk een vorm van tractie. U zult de buigarm in een fractie van een seconde zien bewegen voordat hij stopt. Dit wordt veroorzaakt door de trekkracht die de bewegende arm uitoefent op de omliggende weke delen. Op de bewegende arm is een FlexBar geplaatst, een tractie-instrument dat regelt hoeveel trekkracht op de omliggende structuren kan worden uitgeoefend. Wanneer de arm terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie, neemt de tractie af, zodat de arm terugkeert naar zijn vroegere positie. Na verloop van tijd vermindert deze oefening de spierspanning en wordt de mobiliteit van de gewrichten en de omliggende weke delen vergroot. Dit leidt tot een betere controle van het gewricht en de terugkeer naar de oorspronkelijke functie.

Probeer tijdens de rit van de chiropractor naar huis te onthouden dat de kracht waarmee de FlexBar wordt uitgeoefend eigenlijk tractie is. Dit zal helpen bij het herstellen van een normaal bewegingsbereik in het gewricht op het punt van flexie. Onthoud ook dat hoe dichter het gewricht bij zijn normale bewegingsbereik is, hoe beter het werkt. U zult merken dat er een kleine hoeveelheid bloed uit de incisie komt in de dunne huid die naar beneden wordt gedrukt aan het einde van de procedure. Dit is normaal en het is de manier waarop het lichaam geneest. Zie het als schuurpapier dat vocht toevoegt aan het gebied dat werd voorbereid voor de laser om eventuele losse zandkorrels te verwijderen. Dit is ook de reden waarom u niet zo’n pijn voelt of pijn heeft als voor de procedure.

lees meer:

Revalidatie Zeeland

Balans behandeling

 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.