Ontspanningsmassage in Den Haag

 

 

 

Massage heeft een lange geschiedenis in het dienen van een emotionele, spirituele of gezonde functie. Begonnen als een genezings- en tempelactiviteit, ontwikkelde het zich later als een genezingstechniek, vergezeld van verering en kaarsen. Het werd gebruikelijk in de farmacopeia, een concept dat teruggaat tot de tijd toen de Griekse gijzelaars werden behandeld doorDaniel, en het wordt geciteerd in het boek van Physicians Anonymous over het gebruik van Hippocrates’ gemasseerde linnen verband om infectie te voorkomen.

De fysieke en psychologische druk van de massagetechniek wordt uitgeoefend door de handen of handen en verplaatst door de romp, voeten, benen, armen, schouders, en het hoofd. Vaak worden de handen vastgehouden door de vernietiger, een andere masseur, of de cliënt. De masseur of masseuse past de handen of handen toe op een cirkelvormige manier, waarbij hij eerst op de buik drukt, vervolgens naar de borst gaat, en helemaal naar de achterkant van het hoofd.

Het vereist concentratie en focus van de masseur en de cliënt, evenals de lichaamstaal van de masseur, om er zeker van te zijn dat elke beweging voor het beste is. In het ideale geval moet de beweging zonder aarzeling gebeuren. Als de klant pijn lijdt, moet de masseur vermijden de massage voort te zetten als de klant pijn heeft. Ook moet de masseur niet duwen of trekken als de massage wordt voortgezet, het vasthouden van alleen de specifieke punten die worden gezocht. Als er op de borst wordt geduwd, moet de masseur stoppen en de cliënt de gelegenheid geven om te ademen voordat hij de massage voortzet.

Massage kan verlichting brengen bij invaliditeit, pijn en pijn. Er zijn al heel wat massages gegeven die iemands dag hebben verbeterd toen de masseur wist dat de cliënt een pijnlijk lichaamsdeel had en wist dat het goed voor de cliënt zou zijn. Een masseur vertelde dat zijn klant hem apart nam en me aankeek en zei: “Denk eraan, je handen zijn altijd op mijn lichaam, dus ik weet wanneer ik moet duwen en wanneer ik moet vasthouden.”

Broccoli, het beroemdste gerecht van alle gerechten, werd geanalyseerd door een aantal wetenschappers die de genezende eigenschappen van broccoli bestudeerden. stroma, een minerale ader die recht uit de stam van het broccoligroente loopt, bleek een natuurlijke genezende eigenschap te hebben. Bovendien ontdekten de wetenschappers dat broccolistronk ook een chemische stof bevat die kan veranderen in l-arginine, een chemische stof die zich ophoopt in het lichaam van rokers en alcoholisten. Dit verklaart mede waarom mensen die roken merken dat broccolistronk hun wicklen uitroeit.

Bovendien ontdekten de onderzoekers dat er ook een chemische stof in broccolistam zit die indigestie kan verminderen. Dit helpt verklaren waarom sommige mensen die extreme gevallen van indigestie hebben niet alleen gifstoffen uit het lichaam verdrijven, maar ook de pijn van indigestie kunnen verlichten. Tenslotte bevat broccolistam ook een chemische stof die zowel b-2 als b5 kan verhogen, beide kunnen helpen om beter te bewegen en disfuncties te verlichten.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.