Cranio sacraal therapeut

 

 

 

Cranio-Sacraaltherapie vindt niet alleen plaats in kuuroorden en gezondheidsclubs, maar ook in traditionele genezersholen en universiteiten. Het helpt bij het opheffen van beperkingen in de energiestroom en het in evenwicht brengen van de energieniveaus in ons lichaam. Het helpt bij het loslaten van beperkingen bij het binnenkomen en verlaten van het lichaam, het helpt bij het loslaten van beperkingen die al geplaatst zijn. Cranio-Sacraal therapie wordt ook wel bindweefselgenezing of bewuste zorg genoemd.

Velen van ons vinden het erg moeilijk om onze energieniveaus in evenwicht te houden. We worden moe en uitgeput alsof iemand een Olympiër op zijn knie heeft laten vallen. De energieniveaus in ons lichaam kunnen elk moment dalen zonder dat we het weten. Wanneer we moe zijn van lage energieniveaus raken we soms ongeïnteresseerd in het doen van dingen die meer energie kunnen vergen. Dit kan leiden tot slechte eetgewoonten, gebrek aan beweging, slaapgebrek, depressie en andere ziekten.

Mensen die een trauma hebben gehad of vermoeid zijn, krijgen maar een beperkte hoeveelheid energie van het lichaam, waardoor ze zich moe voelen. Tegelijkertijd kan het lichaam, wanneer het moe is, zichzelf soms niet genezen. Het hele systeem werkt volgens het principe van vangen en vasthouden. Als je een steen in een geul laat vallen, zal deze verstopt raken en een kanaal vormen. Op dezelfde manier vangt het lichaam rimpels op en maakt ze minder efficiënt. Daarom moeten we het lichaam de hele dag door alle energie geven die het nodig heeft. Je kunt energie krijgen van het lichaam dat gebrekkig en beweeglijk is.

Mensen realiseren zich niet dat het lichaam zichzelf kan genezen. Het lichaam produceert cellen en organen om de verloren cellen en organen te vervangen. Chirurgen van schoudergewrichten die 2 tot 3 uur na de operatie met patiënten werken, staan versteld van de snelheid waarmee hun patiënten hun schouders kunnen bewegen. Een typische gebroken schouder kan in één of twee weken worden vervangen.

De lever, hoewel het het grootste orgaan in het lichaam is, krijgt niet genoeg beweging om overtollig vet te verbranden. Net als de schouder, stapelde het littekenweefsel zich op door jarenlange ontsteking. Specifieke bewegingen waren nodig om de oorspronkelijke functie terug te krijgen. Het littekenweefsel fungeert dus als een luie copumpiquerator, die energie aan je andere organen onttrekt om dat verwaarloosde gewricht in je bovenlichaam te helpen oplappen. Het is eigenlijk een automatische functie die in het lichaam is ingebouwd!

Cranio-Sacraal therapie kan deze onevenwichtigheden uitbalanceren. De Bur paddestoelen werken aan deze onevenwichtigheden door te werken op het bindweefsel dat het lichaam aardt, in hun natuurlijke staat die complementariteiten genoemd worden. Een perfecte werking van de complementaire systemen zijn essentieel voor de eliminatie van theta Efficiëntie.

De Bur paddestoelen verhogen uw immuniteit tegen besmettelijke agentia, verminderen de hersteltijd na besmettelijke ziekten, verminderen vermoeidheid, verminderen pijn en spasmen van spieren, zenuw- en botgewrichten, verbeteren de bloedsomloop in het lichaam, verhogen de tonus en flexibiliteit, geven het lichaam energie, verbeteren de spijsvertering, verhogen de potentie van het immuunsysteem tegen micro-organismen, en zorgen voor een grotere mentale alertheid.

lees meer:

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.