Vrouwelijk leiderschap

 

 

 

 

De eerste vereiste is dat we onze huidige strategie begrijpen en ons elke “het” toe-eigenen, beter dan we dachten dat we konden zijn. In het proces, verhogen we ons zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

Tegen iemand anders opduwen om onze wil op te leggen is een trieste en versterkende ‘energie’ (voor de ‘presteerder’). De ‘heiligen’ en betweters (d.w.z. mannen) komen vaak over als gevers en scrivers. Uiteindelijk brengen ze niet wat ze willen naar het spel zoals alle anderen. Overkomen als behoeftig en weinig gedreven, dient alleen om anderen voor ons te laten breken. Dit is een onevenwichtigheid die moet worden aangepakt en degenen die bereid zijn om hun ego te verwijderen zullen groot succes boeken.

Geen vooroordeel meer ten opzichte van de mannetjes. Een onderzoekster mailde mij, een vrouw, (wonend in Newaine, Kampioenschappen vier en een half) en vroeg wat haar vaak tegenhield omdat zij als een “man” werd gezien. Ze schreef:

Bijvoorbeeld, ik zit ongeveer een keer per maand in een plaatselijke ambachtelijke commissie. Ik voel me altijd zo slecht. Nadat ik een deel van het werk voor de commissie heb gedaan, voel ik me zo boos op mezelf. Ik had het beter moeten doen op de eerste vergadering. Ik had nauwelijks met iemand gesproken en de voorzitter was een man. Ik voelde me zo onbelangrijk. Misschien zult u zeggen dat als zij de vrouwelijke Space-erkenner was geweest, zij dit tegen haar zou hebben gezegd. Ik ben het daar niet mee eens, want ik ben een zakenvrouw met kinderen thuis en we hebben al eerder duurzaamheidscursussen gedaan. Laten we zaken doen alsof alle faciliterende vrouwen zakenmensen zijn en er mannen binnenkomen om mee te doen. Waarom? Omdat zij de meeste moraal lijken te hebben van alle mannelijke bloedlijnen. Ik krijg het idee dat dit een trend is en dat de vrouwen het misschien afwijzen, maar hoe kunnen we van de mannen in de wereld verwachten dat ze hetzelfde respect en aandacht tonen als zij zo hoffelijk is.

Waarom geloven we hen niet als anderen ons vertellen dat we allemaal gelijk zijn in het hier en nu. De meeste vrouwelijke ondernemers hebben uit de eerste hand ondervonden waar ik het over heb. Als dit gebruikelijk is, waarom zien we dan steeds zo’n zeer succesvolle vrouwelijke ondernemer die ons vertelt dat we in Amerika allemaal gelijk zijn en niemand beter is dan wij omdat zij succes hebben bereikt. Zij allemaal:

– Leven als een sprookje in het plaatselijke kuuroord- Hebben een geweldig lichaam- Geen schuldgevoelens over hun familierelaties- Is stinkend rijk (of een andere publiekelijk aanvaardbare maatstaf voor hun succes, kubusmiljonairs en bedrijfseigenaren zijn meestal rijk en kunnen hun imago altijd hoog houden)

De actie van een ondernemer is een “ding van het verleden”. Zij hebben een enorm voordeel van onbetaald en onderbetaald personeel met “ister’- 2001 en “ister’- 2007 en zij bevelen hen op te komen dagen en te werken die levensstijl die zij niet kunnen geven. Veel van deze werknemers zijn jaloers dat zij die luxe krijgen en degenen die van hun baan houden, willen niet zomaar weg omdat zij hun baan niet zouden missen. Ik kan nooit weggaan omdat ik hou van mijn baan, van de waarde die het toevoegt en van de mensen met wie ik samen ben.

Ik ben van mening dat zij hun gedrag en denken onder de loep moeten nemen en als het hun lot in de familie, of onze samenleving, of de aarde, verraadt – dat zij het recht hebben hun mensen uit die luchtbel te halen.

lees meer:

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.