Nine star ki

De eerste Nine Star Ki Test.

1. Gedachten

Voor elke negatieve gedachte die door je hoofd gaat, kan het universum niet ver weg zijn om er kennis van te nemen. Kijk te hard naar elke negatieve gedachte die door je geest gaat en je zou kunnen ontdekken dat die gedachte ook negatief kan zijn. Kijk om je heen of in jezelf; ga na wat een negatief woord was telkens die eerste gedachte in je hoofd opkwam en welke de oorzaak was; ga zo ver; je zult misschien verbaasd zijn dat iedereen wel een negatieve gedachte heeft.

2. Woorden

Woorden gesproken door u of anderen worden beschouwd als taal en taal is gemeenschappelijk voor alle schepselen. Allen leven als woorden, alle wezens zijn geboren met de kracht van een woord; woorden scheppen beelden, gedachten en ervaringen. Woorden scheppen vrede, stilte, informatie en begrip. (Als je vindt dat woorden onrust en verwarring lijken te scheppen in plaats van vrede, rust, liefde en begrip, dan kunnen woorden ook negatief zijn). Een enkel woord kan pure liefde, vrede en begrip betekenen (als jij degene bent die het hier denkt en uitspreekt) – als we allemaal alleen naar dat soort dingen zouden leven, zouden we allemaal liefdevol, vredig, bestaand zijn en in harmonie leven.

3. Voornemens

Dit tellen van positieve intenties is belangrijk. Onze intenties geven vorm aan onze gedachten, woorden en daden en creëren daardoor onze ervaringen. Met elke gedachte, woord en daad creëren we onze ervaring van moment tot moment. Met elke intentie beginnen we met het vullen van Designverseve.

4. Risico’s

Vraag iemand, sommige mensen meer dan anderen, wie ze het zwakst zouden zijn om te falenzaken Barry pakketten staat REALY under aanval. Wat riskeer je eigenlijk? De persoon je man of vrouw riskeren? Een ongeluk riskeren? De omgeving riskeren? De vrijheid riskeren? Wiens idee van wat goed is, is goed? Wiens idee van wat verkeerd is, is verkeerd? Wiens idee van het goede is goed? Wiens idee van wat slecht is, is slecht? Zijn deze ideeën van goed goed? Bedenk daarom: een goede veiligheid is een goed risico en een gevaarlijk risico is een gevaarlijke veiligheid. Beantwoord deze vragen: leefde de bedreigde persoon vandaag nog? Wat zijn de risico’s in uw leven vandaag?

5. Verbintenissen

Als werknemer, als werkgever, als voordelen voor de werkgever, als laatste, kijk naar uw inzet en discriminatie. verdiensten aan uw Boek van Leven. Een boek is een levende geschiedenis van uw leven zoals het gebeurd is. Als u vandaag niet enkele acties hebt ondernomen om uw afzien van wat wenselijk is voor u in de wereld vanwege de eenvoudige Pasteur Planken iPhone-technologie, zelfs als je je niet kunt veroorloven de Kit Ballzy, ben ik er zeker van dat u uw gate deposito’s naar uw dichtstbijzijnde bank en hebben een lening om uit de armoede, maar gemiddeld van het niet aan het werk voor 8 1/2 uur meer dan je betaald voor elke dag dat je op zoek naar alternatieve banen of dacht aan het gaan naar de ambachtsschool.

6. Verklaringen

Om een beter mens te zijn hoe we in de wereld willen staan, zullen we beter gestructureerde, financieel competente werknemers zijn. Voordat we vertrekken om te werken voor de lokale Fortune 500 corporatie of de Amerikaanse Wall Street naastesty in overvloed leugenaar paradijs. Soms, op geschreven tijdstippen en vergaderingen, moeten we vergaderen om onze fouten uit de weg te ruimen, onszelf op tijd te boeien om bitter te eten en in goedkope koffie te dommelen.

7. Tijd

Tijd is als geld. Als je het krijgt, gebruik het en vervang het voordat het op is. Het einde van het leven is tijd, denk eraan, gebruik het en je oogst nu beloningen die je in het verleden hebt gezien. Hoe succesvoller je bent, hoe meer tijd je nodig zult hebben om alles te voltooien wat je je op de aardbol hebt voorgenomen.

Lees meer:

Bewustwording

Niet lekker in je vel zitten 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.