Holistische coach

 

 

 

Een holistische coach is een persoon die u helpt uw leven, uw manier van leven te verbeteren, en die u steunt in uw zelfaanvaarding en uw persoonlijke ontwikkeling.

Een holistische coach helpt je je eigen weg te vinden.

Een holistische coach kan u helpen evenwicht en vrijheid in uw leven en uw relaties te brengen door u te helpen duidelijke of heldere beslissingen te nemen, inzichten te aanvaarden/leren van zodra ze zich aandienen, af te maken waaraan u begint, en uw eigen helderheid en pad te vinden.

Bij het zuiver inwinnen van informatie gaat het er niet per se om het juiste antwoord te vinden, maar om de juiste informatie te verkrijgen die past en aansluit bij wat u in uw leven wilt.

Kent u de uitdagingen die het leven voor u in petto heeft? Heb je het gevoel dat je door outper Chapters bent gezet in je leven? Als de vrijheid niet stroomt in je leven, is het tijd om te kijken waar je heen gaat, en waar je bron van zoeken is. Misschien heb je de kennis die op je pad komt gewoon vermeden.

Wil je vrijheid? Je bezit het al, want het is al je natuurlijke staat van zijn. Mis je sommige gebieden van het leven? Nogmaals, dat is waar je over nadenkt. De meeste mensen gaan door het leven op zoek naar een ontbrekend stukje maar in werkelijkheid hebben ze al wat ze zoeken. In dat geval hoeven ze er niet nog een te vinden.

Een holistische coach helpt je in te zien hoe je verbonden bent met anderen, met het hele leven zelf, en ook met alles wat niet meer in je leven is.

Een holistische coach brengt je in een gewoonte om controle te krijgen over je energie en te bewegen naar de resultaten die je wilt.

We kunnen de klok niet terugdraaien, en we krijgen misschien nooit meer een kans op vrijheid en gezondheid, maar je leven op deze aarde is als een droom die je ieder van ons hebt gedroomd en werkelijkheid hebt laten worden. Een droom die slechts een droom is totdat je de verantwoordelijkheid ervoor opneemt en op je neemt, en sterker en steviger de verantwoordelijkheid op je neemt. De vrijheid komt wanneer je aandringt op het nemen van verantwoordelijkheid.

Hoe verbind ik me met God?

Als het stil genoeg is in de kamer met mij kun je hem je verzoek horen uitspreken. Ik word vaak wakker met een paar van deze woorden die door mijn hoofd spoken om me uit deze slaap te schudden, momenten waarop ik me ziek voel over mezelf; heb daarentegen het gevoel gehad dat God is weggegaan. Intuïtief weet ik dat hij nog steeds hier is op de troon van de planeet.

Innerlijke vrede vinden is de beste weg om onszelf te vinden. Ons innerlijke gevoel van gelukzaligheid vinden is hoe we ons onderbewustzijn programmeren. Daarom is dit de grootste weg. Denk je dat je jezelf kunt vinden door gedachten en ideeën? Of denk je dat deze wereld een soort kosmische test is, omdat ze bedoeld is om je wil en kracht en karakter te testen?

Als je niet gelukkig bent in jezelf zul je niet in staat zijn om een dynamisch leven te creëren met mensen om je heen. Wat je aan de buitenkant creëert is slechts een afspiegeling van je innerlijke toestand. Je zult worden wat je denkt dat je bent.

Als intuïtief holistisch coach weet ik dat het niet altijd gemakkelijk is, en dat het niet altijd goed is. Maar het is het volste verzoek en de kracht om dingen te accepteren en verantwoordelijkheid te nemen, ongeacht wie je bent, en volledig te zijn wie je bent. Als je dat doet is het doel van het leven helemaal van jou.

lees meer:

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.