Wanneer u uw Herbalife-pakket ontvangt, krijgt u een maandelijks mail out-overzicht dat u een korte blik geeft op hoe uw bedrijf het doet en hoe ver u bent gekomen gedurende een bepaalde maand. Dit is bedoeld om u gefocust te houden terwijl u uw bedrijf runt.

Elke maand ontvangt u ook uw cheques per post en die kunt u besteden zoals u wilt.

U kunt wisselgeld opzij leggen om samen met uw rekeningen te betalen. Dus als u geen extra geld hebt om te betalen, kunt u altijd een deel van wat u hebt betaald achterhouden en de rest kunt u op uw spaarrekening zetten.

Onthoud: Uw Herbalife pakket wordt geleverd met een foto van uw logo of product dat u voor die maand heeft gekocht. Vervolgens worden elite leden uitgenodigd om hun foto’s dagelijks te bekijken. Dus aan het einde van de maand, zal de naam van het elite lid, compleet met hun logo op de product labels verschijnen!

Dit is een van de voordelen van het lidmaatschap van een programma zoals Herbalife. Je hebt een systeem dat zo gestructureerd is dat alleen jouw leeftijdsgroep van zeven lid wordt. Ze staan zelfs personen toe die jonger zijn dan de leeftijd om mee te doen aan het eigen niveau programma zonder extra kosten.

Wat Herbalife anders maakt dan andere programma’s is dat wanneer je een elitelid wordt, je tot 30 dagen in hun filialenkantoor mag doorbrengen.

Zij stellen u voortdurend op de proef om na te gaan welke aanpassingen in elk onderdeel van u en uw bedrijf moeten worden aangebracht om de gegeven uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Met uw lidmaatschappen krijgt u een maandelijkse mail out verklaring waarmee u zelfs zoveel geld kunt uitprinten als u denkt te hebben.

Op die manier weet u precies waar al uw extra geld aan wordt besteed.

Een van mijn Herbalife teamleden was een elite lid dat was doorverwezen door een familielid die een elite lid was in het Herbalife programma.

Zijn maandelijkse inkomen was op het moment van schrijven van dit boek, ruim boven de $1.000.000,00. En laat me je wat achtergrond geven over hoe dat geld verdiend werd. Dat klopt! Ik heb het over het Herbalife Programma.

Toen hij voor het eerst over het Herbalife programma werd verteld, vroeg hij de Elite Leden welke informatie zij al hadden over het Herbalife programma. De Elite Leiders zeiden dat ze de hele cursus al in hun hoofd hadden zitten over het hoe en waarom van het programma.

Met dat gezegd hebbende, hoop ik dat u een beetje inzicht in Herbalife heeft ontdekt. Geloof me, u kunt niet veel doen aan wat er binnen de vier muren van hun slanke en handelsmerk gebouw ligt. Maar u kunt beginnen met het koesteren van het soort vriendschappen en relaties waar u altijd al naar verlangd hebt, terwijl u een sterke geest en geest ontwikkelt.

Toen ik in 2006 lid werd van mijn Herbalife team, kon ik voor 12 maanden eenElite Member Affiliat worden. U kunt er zeker van zijn dat dit één van de beste manieren is om uit te vinden of de Herbalife eer wat nood uw hoe’s en waarom’s maximaliseert. Ziet u, we hebben allemaal van die dagen dat we het gewoon willen opgeven en gewoon lui niets willen doen.

 

Lees meer…

Voedingscoach Julianadorp

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.