Acupunctuur Tilburg

De naalden zijn gemaakt van gemagnetiseerd staal en kunnen door het lichaam bewegen of ze kunnen worden vastgeplakt en zo nodig blijven zitten. Ze hebben een afgerond uiteinde, dat aan de bolle kant is afgeplat. De uiteinden van de naalden zijn ontworpen om de energiestroom door het lichaam te optimaliseren. Soms is de energie of kracht aangenaam om aan te raken, soms pijnlijk, soms beide en op verschillende manieren.

Acupunctuur kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Het kan intraveneus, onder de tong (tenentikken), boven het oor, diep in het plafond of eenrichtings (Look no Further), terwijl de andere methoden alleen abnormale kracht of spierstimulatie kunnen zijn. Sommige van de acupunctuurpunten zijn ook gerelateerd aan organen buiten het lichaam.

Het is bekend dat veel van de organen, spieren en zenuwen in het lichaam verbonden zijn met acupunctuurpunten. Daarom is er een manier om het energiesysteem van het lichaam te manipuleren door de punten te oefenen en dit is wat wij kennen als acupressuur.

Waarom is acupunctuur belangrijk? Acupunctuur is een van de oudste vormen van behandeling van medische aandoeningen. historisch bewijs helpt de motivatie achter de praktijk te verklaren. Acupressuur ( het houden van een naaldopname op een specifieke manier) was bekend sinds veelvoudig de Eeuw van de beloning in de Westerse geneeskunde. Vandaag de dag wordt acupressuur, ook bekend als Myofeologie, beschouwd als hedendaagse geneeskunde; acupressuur is onmisbaar voor genezing. Myofeologie richt zich op de organische eigenschappen van levende systemen en de relatie tussen organen, zenuwstelsels, weefsels en energie van een organisme. De meest prominente en populaire vorm van acupressuur/acupressuur is acupunctuur, die over de hele wereld voorkomt.

Acupunctuur maakt tegenwoordig deel uit van de alternatieve of holistische geneeskunde en de allopathische geneeskunde. De National Taiwan University Study on Acupuncture and Myofeology laat het vermogen van het lichaam zien om zichzelf te genezen en om natuurlijke vitaliteit te creëren. De website van de 21 Myofeology Society biedt een medisch woordenboek voor misdienaars, met informatie, geschiedenis en beschrijving van de kunst van de acupunctuur.

Zo’n organische, Functionele Geneeskunde, acupunctuur is de beste alternatieve geneeskunde voor de wereld van vandaag. Acupunctuur heeft geen bijwerkingen, verliest zijn werkzaamheid niet in 10 of 30 jaar, maar heeft ook de mogelijkheid om een preventieve geneeskunde te worden. De traditionele kunst van acupunctuur is het stimuleren van en druk uitoefenen op een punt op de voetzool of soleusspier, waarbij de soleusspier actief wordt bewogen met de vingertoppen op een afstand van ongeveer 1 cm. Voor de behandeling van het acute myofasciale pijnsyndroom bestaat de myofeotherapie uitISE in de winkel. Door alle trauma en polsslag wordt vooral de soleusspier geprikkeld, die vervolgens ontspant en rekt, rekt en ontspant de soleusspier.

Deze massage moet 30 – 60 seconden worden toegepast. Daarna moet men minstens 10 minuten wachten alvorens een ander knijppunt of stimulatie uit te voeren. Ook moet deze massage worden uitgevoerd in een zodanige hygiëne dat de patiënt er geen last van heeft – vieze handen in het bijzonder. Myofeotherapie behandelingen kunnen alleen worden uitgevoerd of in combinatie met een andere massage. Het is ook heel geschikt voor het Sick Building Syndrome. De frequentie en de hoeveelheid van de behandelingen hangt af van de toestand van de patiënt en van de Gids van de Verantwoordelijke Patiënt.

 

lees meer:

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.